Δημοσιεύθηκε την

-30% σε όλα τα προϊόντα της Health Sign!

Από σήμερα θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Health Sign στο herbpharmacy.gr  με 30% έκπτωση!  H Health sign είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία που δημιουργήθηκε από μία ομάδα επιστημόνων με στόχο να παρέχουμε στον άνθρωπο προϊόντα για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής, προϊόντα με την υπογραφή της φύσης.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο όπου οι συνθήκες διαβίωσης χαρακτηρίζονται από άγχος και στρες, σε συνδυασμό με την χαμηλή ποιότητα της διατροφής μας, γίνεται κατανοητό ότι οι ανάγκες του οργανισμού μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας αναφέρει ότι το 60% της συνολικής θνησιμότητας που παρατηρείται, οφείλεται σε χρόνιες παθήσεις που προκαλούνται από διατροφικές ελλείψεις.

Είναι λοιπόν η διατροφή μας πλούσια σε θερμίδες (όσο ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία), αλλά ταυτόχρονα ιδιαιτέρως πτωχή σε θρεπτικά συστατικά. Η ανάγκη αυτή μας οδήγησε στην έρευνα και την αναζήτηση και η αναζήτηση στην εύρεση όλων των απαντήσεων, στη μητέρα φύση.

Η φύση έχει λύση για κάθε πρόβλημα και τα προϊόντα της Health Sign προσφέρουν αυτές τις λύσεις σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους με φυσικές και  αποτελεσματικές λύσεις με φυσικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

HEALTH SIGN -30%