Σχετικά με εμάς

Λίγα Λόγια για εμάς

Το Herbpharmacy.gr είναι το online κατάστημα του φαρμακείου Γονιδάκης Νικόλαος Κ Σια Ο.Ε, το οποίο εκπροσωπείται νόμιμα από τον φαρμακοποιό Νικόλαο Γονιδάκη.  Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Περικλέους 6 ,Αιγάλεω, ΑΦΜ 99987780,ΑΡ.ΓΕ.ΜΗ 129269903000,ΔΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Ιδρύθηκε το 1974 εξυπηρετώντας με συνέπεια και αξιοπιστία ασθενείς με κάθε είδους παθήσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες. Διαθέτει μια πολυετή εμπειρία σε εξειδικευμένα νοσοκομειακά περιστατικά.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η τάση επιστροφής σε ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής μετά από τη  συσσώρευση πληθώρας αρνητικών παρενεργειών λόγω της αλόγιστης τεχνολογικής χρήσης και της κατανάλωσης επεξεργασμένων τροφίμων. Ο κάθε άνθρωπος  πρέπει πλέον ακολουθώντας  κατάλληλες ιατρικές συμβουλές αλλά και από μόνος του να θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού του απέναντι στους ορατούς και αόρατους εχθρούς της υγείας του.

Στόχος του  herbpharmacy είναι να τον βοηθήσει σε αυτό το έργο παρέχοντας πληροφορίες με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις και  τη σωστή χρήση αξιόπιστων προϊόντων για  την μεγιστοποίηση του επιθυμητού  αποτελέσματος. Επίσης  διαθέτει σε προσιτές τιμές παραφαρμακευτικά είδη καθημερινής χρήσης.

Σύμφωνα με το νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε παραλαβή και εκτέλεση συνταγών. Μόνο στο φυσικό κατάστημα  εκτελούνται συνταγές ταμείων  και δερμοκαλλυντικές  συνταγές στο σύγχρονο φαρμακοτεχνικό εργαστήριό μας. Βασικές αρχές μας είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η εχεμύθεια και η συνέπεια.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Η ομάδα του  herbpharmacy.gr

Μία σκέψη στο“Σχετικά με εμάς

 1. Good morning
  I m interested to know more things about
  Abbot Freestyle2,mesuring the blood level of sugar
  Thank You!
  Costel
  costica21@yahoo.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *